skip to Main Content
0494/12.66.47 beautifulskinbyeline@gmail.com

Nieuw!!! Permanente Laserontharing

Op donderdag 26 maart kun je bij Oase Verzorgingen terecht voor permanente laserontharing!!!!

Nu 3 zones en krijg 20% korting!!!!

De herfst, de ideale periode om te starten met laserontharing

Wanneer start ik het best met laserontharing?

Het allerbeste moment om te starten met laserontharing is net na de zomer. Dit heeft verschillende redenen:

De duur van de behandeling.

Als je kiest voor laserontharing heb je gemiddeld tussen de 6à9 sessies nodig. Tussen de verschillende sessies in zit zo’n 4-6 weken, afhankelijk van welke zone je behandelt. Als je start in september met laserbehandeling dan ben je tegen de volgende zomer zo goed als haarvrij.

Invloed van de zon

De zon heeft een grote invloed op onze huid en ons haar. Tijdens de zomermaanden bruint onze huid donkerder en worden onze haren lichter. Voor de laserbehandeling is dit niet zo goed want zo hebben we minder snel resultaat van de behandeling. Ideaal laseren we donkere haren op een lichte huid. Alsook is het heel belangrijk dat de huid goed beschermd is tegen de zon. Als de huid lange tijd onbeschermd is blootgesteld aan de zon, kan dit leiden tot huidbeschadiging. Je huid is dan kwetsbaar voor de behandeling. Ook na de behandeling wacht je beter met in de zon te gaan zodat je huid voldoende kan herstellen.

Na het doorlopen van de kuur ben je 80%-90% van de haren definitief weg

Celestetic

Sinds kort heb ik een nieuw merk in mijn instituut! Celestetic

Celestetic is het eerste Belgische laboratiorium voor medische esthetica, gespecialiseerd in cosmetische zorg. Verschillende technieken uit de klassieke cosmetica en farmaceutica worden gecombineerd om zo tot de beste resultaten te komen op vlak van:

  • huidverbetering
  • anti-aging
  • huidverzorging

De nieuwe behandelingen in het instituut kunnen worden volledig aangepast aan de noden van jouwhuid en aan jouw tijd en budget.
Daarbij worden 4 technieken uit de medische estetica gebruikt tijdens de verzorging:

  • Hydra Peel
  • Fruitzuurpeeling
  • Microneedling
  • Bio Led therapie

Natuurlijk mag een goede thuisverzorging niet ontbreken!
De cosmeceuticals van Celestetic zijn een combinatie tussen de klassieke cosmetica en de farmaceutica.
De producten zijn hoog gedoseerd in actieve bestanddelen waarvan het effect op de huid wetenschappelijk bewezen is. Het merk is zeer transparant in zijn ingrediënten. Celestetic kiest voor kwalitatieve werkstoffen en zuivere formules.

De producten:

  • bevatten ingrediënten die de huid van nature nodig heeft: natuurlijk zuren, vitaminen, natuurlijke extracten en biotechnologieën
  • zijn vrij van parabenen, kleurstoffen, parfums, Peg, alcohol,..
  • zijn niet getest op dieren.

Het gamma bevat:

  • gezichtsreinigers
  • serums
  • oogcrème
  • dag- en nachtcrèmes

voor ieder huidtype en voor ieder huidprobleem.

Leuk weetje: op iedere flacon staat het gebruik van het product aangeduid en kan je ook het % percentage van de belangrijkste ingrediënten terug vinden. Dus mocht

 

Kom langs voor een gratis testsessie permanent ontharen

Wil jij ook
altijd netjes haarvrij zijn en een zijdezacht lichaam hebben?
je je reeds voorbereiden op volgende zomer?
van je ongewenst haar af?

Ben je het scheren, waxen of epileren beu?
Last van ingegroeide haartjes en huidirritatie na het scheren?

Benieuwd of permanente ontharing iets is voor jou?
 
Kom langs voor een gratis testsessie waarin ik jou alles over SHR ontharen vertel.
Boek nu online!
https://beautyfulskinbyeline.posworld.be/#/service/afe9328c-7a47-42b8-a10e-0f2eff0ab20d

Lieve mensen,
Er is nog niets definitiefs uit de bus is gekomen
?
Het comité beslist pas op 5 februari of we al dan niet terug open mogen
?
Als er op 5 februari wordt beslist dat we terug open mogen op 13 februari, neem ik vanaf 6 februari met iedereen contact op om een nieuwe afspraak te maken.
?
Hopelijk tot gauw!
Keep Safe❣
Eline

Tijdens de vorige lockdown was er heel veel verwarring rond de term medisch pedicure en het al dan niet mogen verzorgen van de voeten.

De term medisch pedicure bestaat eigenlijk niet!

Ofwel ben je als pedicure gespecialiseerd voetverzorger (heeft een btw nr) ofwel podoloog (heeft een RIZIV nummer).  Men bedoelt in de media met medische pedicure een podoloog.

Zelf ben ik opgeleid tot gespecialiseerd voetverzorgster en moet dus ook voor de voetverzorging tot 13/12 de deuren sluiten.

Gesloten tot en met 13/12/20

Zoals je waarschijnlijk al via de media hebt vernomen moeten alle contactberoepen terug de deuren sluit tot en met 13 december 2020.

Ik hoop iedereen na deze 6 weken in goede gezondheid terug te mogen verwelkomen in het salon! Er staan voor de week van 14 december al heel wat afspraken op de agenda. Tot nu toe heb ik nog altijd geen zekerheid of deze afspraken ook daadwerkelijk zullen kunnen door gaan. Ik hou jullie sowieso op de hoogte via mail, facebook, website,…

Indien de lockdown voor een langer periode wordt verlengd, gaan de reeds gemaakte afspraken niet door! Zodra ik nieuws heb over wanneer ik terug aan de slag mag gaan neem ik (net zoals na de vorige lockdown) met iedereen die gedurende de periode van de lockdown een afspraak had persoonlijk contact op (telefoon, mail, bericht,..) om een nieuwe afspraak te maken.

Hou jullie goed!

Lieve groet

Eline

2 manieren om je huid het beste te beschermen tijdens zonnige dagen

Tijdens deze prachtige, zonnige dagen met zwoele temperaturen, genieten we graag (samen met onze bubbel natuurlijk) van een deugddoend glaasje of hapje op het terras. Heel aangenaam maar is je huidje wel goed beschermd? O.a. overpigmentatie door de zon is een vroegtijdig teken van huidveroudering. Hoe kunnen we onze huid op een goede manier gaan beschermen?

In deze video toon ik jou 2 manieren hoe je je huidje op een goede manier kan beschermen want een goeie anti-aging verzorging start met een goede zonnebescherming.

Tip; Ga je voor een lange tijd de zon in? Dan is het zeer belangrijk om regelmatig je zonnebescherming opnieuw aan te brengen!

Geniet van deze mooie dagen,

Eline

Is permanente ontharing iets voor jou?

Bij een eerste ontmoeting hebben wij een kennismakingsgesprek en laat ik jou een intake formulier invullen. Zo leren wij elkaar wat beter kennen. ??? Ik leg je uit hoe de SHR permanente ontharing werkt en wat je mag verwachten. ??? Ik laat je de Cleo-Pro even aanvoelen. Daarna kan je beslissen of permanente ontharing iets voor jou is.??? Wil je door gaan met de behandeling? Dan heb je 2 mogelijkheden:
? Per keer je langs komt betaal je elke behandeling per zone afzonderlijk of
? Je betaalt meteen 6 behandelingen per zone in 1 keer en je krijgt er 3 gratis ?

Nog niet helemaal overtuigd? ??? Kom dan vrijblijvend langs voor een testbehandeling.

#Beautifulskinbyeline #kennismaken #permanenteontharing #actie #SHR #cleopro #talvanmogelijkheden #sintmichiels

Minder weergeven

Welke invloed heeft slaaptekort op je huid?

Dat slaap tekort een invloed heeft op je lichaam en je huid heb je waarschijnlijk al zelf kunnen constateren, maar hoe komt dit?

Het heeft veel te maken met het hormoon cortisol, die geproduceerd wordt door de bijnieren en vrij komt bij stress. Bij langdurige stress en dus een verhoogde cortisolspiegel raken tal van processen in het lichaam verstoord.

Wat zijn de effecten van een verhoogde cortisolspiegel op de huid?

– De kans op puistjes vergroot: een verhoogde cortisolspiegel maakt stoffen in ons lichaam aan die ontstekingen veroorzaken en de talgproductie gaat gaat opdrijven,

– Je huid wordt vochtarmer: cortisol beïnvloedt de aanmaak van hyaluronzuur (wat nodig is om je huid gehydrateerd te houden) en beschadigd de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor wordt de huid dof en droog en kan ze gaan irriteren, ontsteken of rood worden,

– Een verhoging van het aantal suikers in het bloed: deze suikers klampen zich vast aan het collageen van de huid, waardoor dit stug wordt en je sneller lijntjes en rimpels krijgt.

Wat kan je doen?

Probeer eerst en vooral voldoende slaap te krijgen. Maar omdat stress en voldoende slaapuren helaas soms onvermijdelijk zijn in ons dagelijkse drukke bestaan, is het dus extra belangrijk om de huid goed te verzorgen! Gebruik producten die de huid voorzien van extra anti-oxidanten en met een voldoende hoge SPF.

Welk verzorgingsproduct raad ik dan aan?

De Crème active jour SPF 15 met actieve werkstoffen zoals Vitamine E (een zeer belangrijke anti-oxidant), jojoba olie (een natuurlijke anti-oxidant) en hyaluronzuur (vocht). Deze crème herstelt de stevigheid van de huid en werkt vochtinbrengend, daarnaast voorkomt ze het ontstaan van (nieuwe) pigmentvlekken.

Uitzondering voor schoonheidssalons

Lieve klant,

Voor de beauty sector is er een uitzonderingsmaatregel uitgewerkt:

De instituten kunnen ook in het weekend open blijven ENKEL MITS ze op afspraak werken.

Verzorgende groet

Eline

Celestetic

Sinds kort heb ik een nieuw merk in mijn instituut! Celestetic Celestetic is het eerste Belgische laboratiorium voor medische esthetica, gespecialiseerd in cosmetische zorg. Verschillende technieken uit de klassieke cosmetica en farmaceutica worden gecombineerd om zo tot de beste resultaten…

Lees Meer

Lieve mensen, Er is nog niets definitiefs uit de bus is gekomen Het comité beslist pas op 5 februari of we al dan niet terug open mogen Als er op 5 februari wordt beslist dat we terug open mogen op…

Lees Meer

Tijdens de vorige lockdown was er heel veel verwarring rond de term medisch pedicure en het al dan niet mogen verzorgen van de voeten. De term medisch pedicure bestaat eigenlijk niet! Ofwel ben je als pedicure gespecialiseerd voetverzorger (heeft een…

Lees Meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.  Meer info